Boligforeninger

Som have og landskabsarkitekt spænder mine opgaver ret bredt. Jeg tegner og indretter udeområder for andelsforeninger, boligforeninger, og div. ejerforeninger  – I stor og lille skala. Intet grønt rum er for småt, til at få et løft og hænge fint sammen med behov, ønsker og omgivelser.

Jeg medvirker til at udvikle det grønne rum med en klar idé og lang levetid.

Med en situationsplan og en beplantningsplan har I et godt værktøj til at få styr på jeres kommende udeområder. Her samler jeg jeres ønsker for det grønne uderum og tegner den grønne linje til jer. Hvad enten det er et nyt anlæg, eller det eksisterende trænger til renovering.

Få et grønt rum som passer til jeres beboere i foreningen. Et sted man kan slappe af efter arbejde. Her kan man mødes med naboerne, elle området kan anvendes til at holde en mindre sammenkomst.

I udformning af det grønne rum inddrages eksisterende bygninger og naturen som et vigtigt element. Der arbejdes med naturlige elementer, hvor det er muligt. Tilsyn og vurdering af eksisterende træer, som skal bevares og være en del af det nye fælles opholdsrum. I alle vores projekter står biodiversitet øverst på listen mht. plantevalg sammen med implementering af en klimavenlige have.

Click here to add your own text