Haven og dit uderum

Som havearkitekt kan jeg hjælpe med mange forskellige haver. Det kan være den lille have, hvor familien drømmer om plads til mange aktiviteter, eller den store have der skal indrettes og som på sigt gerne må blive lidt lettere at holde. Endelig den spændende have, der indeholder mange rum og gode oplevelser til hele familien.

Min opgave er at tegne de store linjer og form for rummets indretning og planlægning så det harmonerer med omgivelserne.

Det vigtigste for tegnestuen er at få hus, omgivelser og brugerne af anlægget til at hænge sammen i en højere helhed, så I i mange år kan drage nytte og glæde af resultatet.

Sådan realiserer du drømmehaven

Forløbet starter med et besøg, hvor vi gennemgår haven eller taler om ønsker for en have. De personer som skal være kommende bruger af haven, bør være med til det første møde. Lav gerne en ønskeliste over familiens ønsker, også hvis I ønsker en haveplan.

Havebesøg

Før vi mødes vil du modtage en vejledning til, hvordan du fremskaffer eller tegner en plan over haven eller området, helst i 1:100 eller 1:200. På havebesøget går vi gennem haven og taler om muligheder, ønsker og behov. Evt. tegnes en lille skitse efter besøget, som en opsummering på besøget. Er I klar til at fortsætte, aftaler vi tidsforbrug på tegnestuen og jeg giver en fast pris på projektet. For at give en fast pris på projektet er det vigtigt at opgaven er nøje defineret.

Haveplan

Haveplanen er en farvelagt oversigtstegning. Planen leveres sammen med en overordnet beskrivelse af idé, materialer samt evt. en belægningsplan. Til planen kan følge en detaljeret planteliste, der altid er et tilvalg.

Planteliste

Plantelisten er en bearbejdet plan/ liste udarbejdet på baggrund af haveplanen. Den indeholder en detaljeret liste med plantenavne og antal evt. på m2, samt en oversigtsplan med angivelse af placering.

Det er muligt at tilkøbe en plejeplan til haveprojektet. Der beregnes et timeforbrug og pris.

 

Pris og tilbud: priser