Tegn din egen have

Inspiration, vejledning samt individuel sparring i arbejdet med at designe eget haveprojekt.

Projektet kan være lige fra et nyt bed ved terrassen til at tegne en parcelhushave. Det er kursistens egne drømme, ambitioner, der bestemmer niveauet. I god tid inden kurset får I tilsendt et brev med vejledning i opmåling af haven. Samt en liste med spørgsmål I skal stille jer selv. Spørgsmålene skal gøre jer skarpe på jeres ønsker for haven og hvorledes jeres kommende haveprojekt skal udformes? På denne måde er I allerede godt klædt på til at tegne jeres eget haveprojekt, når I starter kurset. Desuden vil vi inden kursets start, allerede have jer fordelt i 3 grupper, alt efter jeres ønsker og mål for haven.

Kurset løber over 3 lørdage  –  der skal regnes med lidt hjemmearbejde mellem kursus dagene.

Kurset afholdes af  Anne Bay, Have- og Landskabsarkitekt, og vejledning Landskabsarkitekt  Julie Boysen. På kurset holder jeg forskellige korte oplæg. Eksempelvis: Havens overordnede opbygning og stil. Hvordan skaber jeg rum i haven? Valg træer, buske og stauder. Idéer til håndtering af regnvand. Hvordan gøres haven interessant for hele familien? Desuden bliver der tid til individuel vejledning med ekstra vejleder Julie Boysen.

Dato:  21. september, 5. & 12. oktober.  kl.10:00 – 14:30                                                            

Sted:

Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg  &  Vidjekær 1, 8660 Skanderborg                                                                                

Pris 2100 kr.   Tilmelding kan ske ved betaling på MobilPay på 2679 0369

Skriv navn, telefon og e-mail ved betaling.

Evt. spørgsmål – kontakt: annebay@profibermail.dk

Salgsbetingelser: Ved aflysning af kurset vil kursusafgift blive refunderet.

Ellers er tilmelding bindende.

Anbefaling fra tidligere kurist. ” Formålet med kurset var at tegne en plantegning af egen have mhp. fornyelse og forandringer i haven. For mig var en sjov måde at få et andet blik på min have. Samtidig fik jeg kompetent og inspirerende indput fra Anne og Julie omkring hvilke ændringer, jeg kunne lave, både ift. indretning og beplantning :-)” Kursist: Lone Bjerg Pedersen, Aarhus