Tegnestuen

Anne Bay Have & Landskab har altid arbejdet med et stort engagement i udformning af landskaber, haver og grønne områder i byen.

Jeg tilstræber at arbejde ud fra en forståelse for naturgrundlaget, landskab, jordbund og planter. Tegnestuen fokuserer på idé-udvikling og inddrager det omkringliggende landskab i løsning af opgaver.

Tegnestuen udarbejder projekter og tegninger til private men også virksomheder. Altid med det grønne element i fokus. Arbejdet sker i en tæt dialog med bygherre og kommende brugere  samt ønsker og idéer til fremtiden. Kontakt mig hvis du/ I har brug for professionel rådgivning til jeres grønne områder. Friske øjne kan komme med nye idéer og ser helt andre muligheder for jeres omgivelser.

Jeg arbejder ud fra mere en 19 års erfaring med at skabe projekter og opholdsrum til private, boligforeinger samt andre grønne områder.  Opgaverne er i stor og lilla skala. Jeg har faste samarbejdspartnere bestående af andre landskabsarkitekter, kunsthåndværkere og kompetente anlægsgartnere.