Boligforeninger

Som have og landskabsarkitekt spænder mine opgaver ret bredt. Jeg tegner og indretter udeområder for boligforeninger, andelsforeninger og private ejerforeninger – i stor og lille skala. Intet grønt rum er for småt, til at få et løft og hænge fint sammen med behov, ønsker og omgivelser.

Jeg medvirker til at udvikle det grønne rum imellem bygningerne med en klar idé og lang levetid for mennesker der bor her.

Med en situationsplan og en beplantningsplan får I et godt værktøj til at få styr på jeres eksisterende eller kommende udeområder. Sammen med jer, hjælper jeg med en afklaring om jeres ønsker for det grønne uderum. Herefter tegner jeg jeres grønne rum med vægt af bæredygtighed og masser af liv for jeres sted. Hvad enten det er et nyt anlæg, eller det eksisterende trænger til renovering.

Få et grønt rum som passer til jeres beboere i foreningen. Et sted man kan opholde sig i og nyde udelivet og slappe af efter arbejde.

I udformning af det grønne rum inddrages eksisterende bygninger og naturen som et vigtigt element. Der arbejdes med bæredygtighed samt naturlige elementer, hvor det er muligt. Den fremtidige drift af jeres grønne områder er vigtig og tænkes ind fra begyndelsen. I alle vores projekter står biodiversitet øverst på listen mht. plantevalg sammen med implementering af det klimavenlige haverum.